Alba


Opis zgrade


Objekat u Mutapovoj ulici predstavlja trospratnu visokokvalitetnu zgradu, stambeno-poslovne namene. Upravo zahvaljujući maloj spratnosti, ona se ne nameće agresivno prostoru, već odiše intimnom atmosferom, idealnom za funkciju stanovanja.

Lokacija objekta je jedan od bitnih faktora, s obzirom da se nalazi praktično u užem centru grada, ali tako da pruža privatnost korisnicima.

Sva unutrašnja obrada, kao i stolarija, su vrhunskog kvaliteta. Svako kupatilo poseduje protočni bojler sa displejom koji greje vodu za sva točeća mesta u stanu, kao i podno grejanje. Mermer i kovano gvožđe su zastupljeni, kako na eksterijeru tako i u enterijeru zgrade, što garantuje eleganciju finalnog izgleda.

Objekat je projektovan tako da ima 8 stanova na po tri etaže i 3 stana i 2 lokala na prizemnoj etaži, što je ukupno 27 stanova i 2 lokala. Strukture stanova su takve da dominiraju dvosobni i trosobni stanovi.

Parkiranje je organizovano u okviru dve podzemne etaže koje su povezane zajedničkim među-prostorom sa stepeništem i liftom. Dve garaže ukupno obezbeđuju 32 parking mesta. Takođe, pored stanova na svakoj etaži se nalaze i stanarske ostave, ukupno njih 15, koje su na raspolaganju kupcima prilikom kupovine stana.Dodatne informacije


Okruženje


Gimnazija - 250m
Crkva - 250m
Narodni muzej - 280m
Ekonomska škola i gradska opština - 280m
Autobuska i železnička stanica - 300m
Supermarket Lidl - 300m
Gradski trg i Dom kulture - 350m
Sportska hala Borac - 400m
Gradski park - 500m

Privatni parking


U okviru objekta nalazi se privatni parking rezervisan samo za stanare, kao i 18 garažnih mesta.

Sigurnost


Lokacija je maksimalno obezbeđena. Pokrivena je video nadzorom, a pristup je omogućen samo stanarima.Lokacija