DALIA - Dragana Vranića


Opis zgrade


Započeta je izgradnja našeg do sada najluksuznijeg objekta, Dalia, u samom srcu Čačka. Pozicionirana u ulici Dragana Vranića, Dalia je dizajnirana tako da pruža maksimalan komfor i udobnost života u urbanom i istovremeno jako mirnom kraju.

U odnosu na neke od naših prethodnih projekata, ovaj objekat nudi luksuzne stanove većih kvadratura. U ponudi su dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, što ih čini idealnim za porodnični život. Objekat je sačinjen od prizemlja i šest spratova, kao i dve podzemne garažne etaže.

Kao i sve dosadašnje lokacije, pa tako i ova pruža našim stanarima sve što im je potrebno. OŠ Dragiša Mišović nalazi se na samo dva minuta od objekta, kao i OŠ Filip Filipović koja je udaljena svega 10 minuta hoda. Objekat je lociran na početku naselja Avenija Lipa, koje se razvija velikom brzinom i već nudi pregršt sadržaja za stanovnike ovog kraja, a do centra grada možete stići peške za samo 7 minuta. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojni restorani i kafići,ali ono što ovu lokaciju čini jedinstevnom jeste miran kraj prekriven zelenilom, izolovan od gradske gužve a istovremeno nadomak svega.

Kvalitet izgradnje i materijala je na visokom nivou kao i u ostalim objektima Hidrogradnje Promet. Posebna pažnja je posvećena detaljima što se može videte kroz kovano gvožđe i prirodni mermer koji pružaju sofisticirani i jedinstven enterijer kao i eksterijer.

Svaka stambena jedinica dolazi sa gratis klima uređajem i sistemom elektronskog spuštanja roletni. Kupatila poseduju protočni bojler koji obezbedjuje toplu vodu za sva točeća mesta u stanu u bilo kom trenutku, podno grejanje, tuš kabinu sa hidromasažerima i još mnogo togaDodatne informacije


Okruženje

Stambeni objekat nalazi se preko puta osnovne škole Dragiša Mišović, na početku naselja Avenija Lipa, a pritom je udaljena 7 minuta hoda od centra grada.

Privatni parking

U okviru objekta nalaze se dve podzemne etaže garaža.

Sigurnost

Lokacija je maksimalno obezbeđena. Pokrivena je video nadzorom, a pristup je omogućen samo stanarima.Lokacija