HEDONA Ugao Miloša Obilića i Solunske


Opis zgrade


Počinjemo sa gradnjom dvanaesti stambeni objekat u Čačku, februaru 2022. god. Objekat se nalazi na uglu Miloša Obilića i Solunske ulice.
Objekat je projektovan kao prekinuti niz, sa jednom "slepom" fasadom i tri "otvorene" strane, što doprinosi tome da su pojedini stanovi trostrano orijentisani. Glavna fasada objekta je orijentisana ka jugoistoku, što obezbeđuje dovoljnu količinu sunčeve svetlosti u stanovima tokom celog dana.
Spratnost je Po+P+6.
Objekat je namenjen isključivo stanovanju, sa jednom podzemnom etažom na kojoj je smeštena garaža sa stanarskim ostavama i sa 7 nadzemnih etaža na kojoj su smešteni stanovi različitih struktura. Po etaži tipičnog sprata se nalazi 8 spratova, dok je na prizemlju smešteno sedam stanova, sa delimično različitim strukturama u odnosu na tipičan sprat. Objekat ima ukupno 55 stanova. U okviru podzemne garaže, projektovano je 37 parking mesta sa još 24 parking mesta na otvorenom u okviru lokacije.
Komforni i elegantni stanovi različitih veličina i struktura projektovani kako bi zadovoljili potrebe svakog kupca i obezbedili prvoklasni životni stil u centru Čačka. Stanovi su projektovani tako da obezbeđuju najviši kvalitet stanovanja: imaju jasno izdvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama od dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom. Pažnju koju Hidrogradnja Promet posvećuje detaljima najbolje se može videti na primerima kovanog gvožđa i mermera koji će biti prisutni u celom objektu. Nivo opreme u samim stanovima je takođe na zavidnom nivou. U svaku stambenu jedinicu ugradili smo gratis klima uređaj, elektronsko spuštanje roletni i još mnogo toga. Svako kupatilo poseduje protočni bojler sa displejom koji greje vodu za sva točeća mesta u stanu, podno grejanje, hidromasažnu tuš kabinu.Dodatne informacije


Okruženje

Stambeni objekat se nalazi na uglu Miloša Obilića i Solunske ulici.
Udaljenost od: sportskih terena 200 m, vrtić 400 m, srednja škola 450 m, osnovna škola 550 m, kružni put-Magistrala 750 m, park 850 m, gradski trg 1000 m, shopping centar 1400 m.

Privatni parking

U okviru objekta nalazi se privatni parking, gde je svako parking mesto obezbeđeno rampicom sa daljinskim upravljačem.

Sigurnost

Lokacija je maksimalno obezbeđena. Pokrivena je video nadzorom, a pristup je omogućen samo stanarima.Lokacija