ATENA Ustanička


Opis zgrade


Počeli smo sa gradnjom našeg jedanaestog stamenog objekta u Čačku. Standard opreme i same gradnje moguće je videti u već izgradjenim lamelama. Objekat u Ustaničkoj ulici imaće prizemlje i tri etaže, a svi stanovi biće manje kvadrature, do 56m2.

Komforni i elegantni stanovi različitih veličina i struktura projektovani kako bi zadovoljili potrebe svakog kupca i obezbedili prvoklasni životni stil u centru Čačka. Stanovi su projektovani tako da obezbeđuju najviši kvalitet stanovanja: imaju jasno izdvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama od dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom. Pažnju koju Hidrogradnja Promet posvećuje detaljima najbolje se može videti na primerima kovanog gvožđa i mermera koji će biti prisutni u celom objektu. Nivo opreme u samim stanovima je takođe na zavidnom nivou. U svaku stambenu jedinicu ugradili smo gratis klima uređaj, elektronsko spuštanje roletni i još mnogo toga. Svako kupatilo poseduje protočni bojler sa displejom koji greje vodu za sva točeća mesta u stanu , podno grejanje, hidromasažnu tuš kabinu.Dodatne informacije


Okruženje

Stambeni objekat nalazi se iza osnovne škole Filip Filipović, kao i sportskog centra , a pritom je udaljena manje 10 minuta hoda od centra grada.

Privatni parking

U okviru objekta nalazi se privatni parking, gde je svako parking mesto obezbeđeno rampicom sa daljinskim upravljačem.

Sigurnost

Lokacija je maksimalno obezbeđena. Pokrivena je video nadzorom, a pristup je omogućen samo stanarima.Lokacija